Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 07.03.2023
Haku päättyy: 26.03.2023
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme Etelä-Karjalan alueella toimivalle LVI-alan yritykselle työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet vastaamaan asennus- ja huoltotöiden organisoinnista, projektien kustannustehokkaasta hoidosta, suunnittelusta ja aikatauluttamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien, mm. asentajien sekä asiakasrajapinnan kanssa. Työkohteet Etelä-Karjalan alueella.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (talotekniikan insinööri tai teknikko). Voit olla opintojen loppusuoralla oleva / uraasi aloitteleva työnjohtaja tai sinulle on kertynyt jo aiempia näyttöjä vastaavasta työstä, omaat hyvän paineensietokyvyn ja pystyt pitämään useita "lankoja" käsissäsi sotkematta niitä. Työnjohdossa toimiminen vaatii myös itsenäistä ja jämäkkää otetta työhön.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vastuullisen työn, jossa onnistut kasvattamaan ammattitaitoasi, sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoisessa työporukassa sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen. Haasteellinen ja teknisesti monipuolinen ympäristö takaavat, että työpäiväsi eivät tule olemaan samanlaisia. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

 

Rekrytointia hoitaa Visio Henkilöstöratkaisut. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.