Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 28.06.2022
Haku päättyy: 17.07.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 7

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Lapio, monttu, sora, multa, hiekka, kaivinkone, taso- ja putkilaser, kumisaappaat, vesisade, auringonpaiste, aurinkolasit sekä pitkät työpäivät.

Mikäli edellä mainitut avainsanat kuuluu sun sanavarastoon, niin silloin tiedät, mitä haemme.

Tarkennuksena vielä, että haemme PK-seudulle maanrakentajia tarttumaan lapion varteen ja hyppäämään monttuun ja paiskimaan tulevan kesän yli erilaisissa maanrakennustehtävissä.

Työtehtävät määräytyy oman osaamisesi mukaan eli voit olla täysin noviisi tai kokenut kehäkettu, sillä jokaiselle löytyy duunia!

Nyt meille hakemusta tulemaan tai pistä suoraan soittoa PATRICKILLE, 050 331 3499 tai PETTERILLE, 050 330 0333!

Arvostamme työntekijöissä seuraavia piirteitä,

Ahkeruutta
Lojaaliutta
Hyvää tekemisen meininkiä

Me tarjoamme työntekijöillemme,

Arvostusta
Lojaaliutta
Hyvää palkkaa
Kattavaa työterveyttä
Vapaa-ajan tapaturmavakuutusta
Rehellistä ja avointa palvelua
Tukea ja turvaa työasioissa

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.