Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 03.12.2021
Haku päättyy: 12.12.2021 12:00
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei SINÄ C-kortillinen kuorma-autonkuljettaja! Oletko kyllästynyt nykyiseen työhösi vai haluatko muuten vaan uusia haasteita?

Etsimme asiakkaallemme muuttoautonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kuskin tulisi olla rohkea ja huolellinen, joka ei säiky Tampereen vilkasta liikennettä. Työssä pärjää, kun löytyy taitoa käsitellä autoja sekä muuttolaatikoita. Etsimämme tekijä saa myös olla varustettu (hyvällä) huumorintajulla, koska työssä ollaan tekemisessä paljolti muiden ihmisten kanssa. 

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Vähintään C-ajokortti
– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle, mutta myös:

– Vakinaistuvan työpaikan kasvavassa yrityksessä
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Nykyaikaisen kaluston sekä kannustavat työkaverit

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli,
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti tai soittele allekirjoittaneelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas@visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!