Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 09.05.2022
Haku päättyy: 22.05.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei sinä, joka selailet kesäksi töitä! Tässä olisi asiakaspalvelutaitoiselle myyjälle huippupaikka kesäksi tarjolla!

Nimittäin remppa- ja sisustusliikkeessä on tarjolla kesäkuun alusta syyskuun loppuun kokoaikainen (37,5 h/vko) myyjän paikka tarjolla iloiselle asiakaspalvelijalle. 

Myyjään tehtäviin kuuluu auttaaa asiakasta löytämään juuri heidän näköiset tuotteet sekä tarvittaessa toimia heidän makutuomarina kiperissä valinnoissa. Myyjän tulee olla se, joka toivottaa uudet asiakkaat tervetulleeksi liikkeeseen, on aktiviinen heitä kohtaan, osoittaa mielenkiintoa heidän projektiin ja haluaa olla ratkaisemassa asiakkaan ongelman

Eli mikäli olet vähintään 18- vuotias, joka on kiinnostunut sisustamisesta ja remontoinnista sekä sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta myyjän töistä, niin mitä sitä enempää miettimään, vaan hakemusta täyttämään tai osoita sisäiset myyjän lahjasi ja soita suoraan Jarille, 050 311 2338 ja kerro, mihin pystyt!

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Marttila, 050 311 2338, jari.marttila@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.