Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 16.03.2023
Haku päättyy: 31.03.2023
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei!

Etsimme kahta myyjää, keväällä 2023 avattavaan uuteen Värisilmä -myymälään Espoon Suomenojalla.

Menestyäksesi työssäsi odotamme sinulta aiempaa kokemusta myyjän tehtävistä sisustuspintamateriaalien/rakennustuotteiden -myyntialalta. Kokemuksen lisäksi arvostamme myynnin tekemisen nälkää ja systemaattista toimintatapaa.

 

Sinun tonttisi

Työpäiväsi koostuu sekä kuluttaja- että ammattiasiakkaita palvelevan Värisilmä -myymälän monipuolisista myyjän tehtävistä. Huolehdit mm. tuotteiden tilaamisesta, myymälän siisteydestä, varaston järjestelystä ja avustat erilaisissa asiakas- ja yritysprojekteissa. Myymälän tuotevalikoimaan kuuluvat mm. maalit, lattia- ja seinämateriaalit, keraamiset laatat, vedeneristys- ja laatoitusjärjestelmät, märkätila- ja lattialämmityslevyt, tasoite-, laasti- ja rappaustuotteet sekä työvälineet.

Oletko etsimämme huipputyyppi?

Asiakkaiden kohtaaminen on sinulle luontevaa ja olet valmis laittamaan itsesi peliin oma-aloitteisuudella sekä aktiivisuudellasi. Erinomaisilla vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoillasi kykenet luomaan lisäarvoa asiakkaidemme toimintaan. Sinulta sujuu luottamusta herättävä yhteistyö sekä asiakkaiden että kollegoidesi keskuudessa.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on:

  • Kokemusta myyntityöstä ja yhteistyöstä rakennusalan ammattilaisten kanssa
  • Ymmärrystä myymälätoiminnan prosesseista 
  • Hyvät yhteistyö-, viestintä-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidot
  • Uteliaisuutta, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
  • Kyky luoda hyvä fiilis ja tekemisen meininki ympärillesi
  • Valmiudet/kokemus sisustussuunnitelmien laatimisesta luetaan eduksi
  • Kielitaitovaatimukset: Suomi, lisäksi eduksi luetaan Englanti ja Ruotsi
  • Rakennus-/myyntialalle soveltuva koulutus luetaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omien näyttöjen ja mielenkiinnon mukaan. Luonnollisesti tarjoamme koulutuksen vastuualueen tuotteisiin liittyen.

 

Kaupan ala ja rakentaminen kehittyy jatkuvasti ja tämä tekee työympäristöstä mielenkiintoisen. Meitä yhdistää innostus palvella asiakkaitamme sekä yrittäjähenkinen asenne, joka näkyy reippaana ja aikaansaavana otteena sekä vastuunottona.

Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Kesto:   Toistaiseksi voimassa oleva
Sijainti: Martinkuja 10, 02240 Espoo

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3.2023 mennessä. Työsuhde alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

 

 

Töissä Värisilmä -ketjussa

Värisilmä Espoo Suomenoja on osa valtakunnallista Värisilmä -ketjua. Yhteinen tavoitteemme on parantaa suomalaisten kotien ja julkisten tilojen viihtyisyyttä ja arvoa hyvänlaatuisilla pintamateriaaleilla ja niihin liittyvillä neuvoilla ja palveluilla. Meitä Värisilmäläisiä yhdistää asiakkaan huomioiminen ja korkea ammattitaito. Positiivisella tekemisen meiningillä olemme valmiita laittamaan itsemme peliin. Toimintamme on vastuullista, oikeudenmukaista ja luotettavaa. Huomioimme toiminnassamme kestävän kehityksen ja mahdollistamme asiakkaillemme vastuulliset valinnat. Olemme edelläkävijöitä ja etsimme ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja sekä kehitymme ja uudistumme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Markus Nemtanu / 050 554 4275 / markus.nemtanu(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.