Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 16.01.2023
Haku päättyy: 05.02.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko tehnyt logistiikkatehtäviä tai nokkamieshommia työmaalla ja koet, että sinun olisi aika päästä näyttämään taitosi työnjohdollisissa tehtävissä? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin tässä olisi sinulle etsimäsi työpaikka!

Etsimme asiakkaan kanssa yhteistyössä Espoossa sijaitsevaan uudiskohteeseen logistikkatehtävistä vastuuta ottavaa ja työhön osallistuvaa työnjohtajaa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluisi mm. työjärjestelyiden tekeminen yhteistyössä työmaan mestareiden kanssa, tavaran vastaanotto ja työntekijöiden oikein sijoittelu sekä jätelavojen koordinointi.

Tässä on hyvälle tekijälle töitä pitkäksi aikaa! 

Toivomme hakijalta:

Kokemusta rakennuslogistiikan eri työtehtävistä
Joustavuutta
Järjestelmällisyyttä
Reipasta ja rehtiä asennetta
Halua tehdä töitä
Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja pyöräkuormaajan ajotaitoa

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat.Voit myös tehdä PIKAHAKEMUKSEN nettisivuillamme. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
JANINA/ 050 367 8229/ janina.nordstrom(at)visiohr.fi

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.