Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 15.06.2022
Haku päättyy: 04.07.2022 23:59
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei SINÄ siivousalan tekijä! Kyllästyttääkö nykyinen työsi vai haluatko muuten vain uusia haasteita työelämässä?

Etsimme nyt asiakkaamme kanssa yhteistyössä vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseen palveluohjaajaa. Työt alkavat mahdollisimman nopeasti kenttätyönä, jolloin jo tutustutaan talon tapoihin, työkohteisiin sekä työntekijöihin. Työtä tehdään pääosin aamuvuorossa.

Työssään palveluohjaaja huolehtii omista projekteistaan ja kohteistaan. Työnkuvaan kuuluu mm. töiden aikataulutus, laskutus sekä tarvittavien avaimien ja varusteiden huolehtiminen kohteisiin. Palveluohjaaja on myös vastuussa siitä, että kohteessa työskentelevät työntekijät tekevät huolellista työtä. Palveluohjaaja on suorassa yhteyksissä asiakkaisiin, joten hyvät vuorovaikutustaidot tulevat tarpeeseen. Työnkuvaan kuuluu myös suorittavaa työtä, joten pelkästään toimistolla ei tarvitse istua!

Työkohteet ovat pääsääntöisesti Tampereen ja sen lähinkuntien alueella.

Ajokortti on työssä ehdoton, sillä työnkuvaan kuuluu päivittäinen työkohteissa käyminen. Työn luonteen kannalta plussaa on oma auto.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta siivouksista, esimieskokemus on plussaa. Tietokoneen käytön pitäisi olla jo valmiiksi sujuvaa, toki järjestelmien käyttöön perehdytetään.

Yritys tarjoaa kannustavan ja kehittävän ympäristön työntekijöilleen. Onnistumisista palkitaan, epäonnistumiset käydään läpi ja pyritään välttämään samoja virheitä jatkossa. Yritys on alalla toiminut jo pitkään sekä tehnyt kasvua vuosittain.

Mikäli tämä työpaikka herättää kiinnostusta niin hae paikkaa linkistä tai laita sähköpostia jeri.ojakangas@visiohr.fi tai soita p. 040 701 6087

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.