Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 05.05.2022
Haku päättyy: 22.05.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 5

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko fyysistä työtä ja rapaa kaihtamaton tekijä, joka tykkää laittaa itsensä likoon (ja likaan) ja olet aidosti kiinnostunut rakennusalan työtehtävistä? Luvassa on monipuolisia ja vaihtelevia töitä ympäri pääkaupunkiseutua. 

Puhallusvilla-asennus, suurtehoimurointi, sepelinpuhallus… Tässä muutamia esimerkkejä työnkuvasta ja muutakin on luvassa. Työ on fyysistä ja ryönäistä, mutta korvaus menetetystä vapaa-ajasta on myös hyvä. Päivät alkavat aamuisin ~06.30 asiakkaan tiloista Nurmijärveltä ja päivä päättyy samaan paikkaan, keikoista riippuen, 15-17 välillä.

Työtä tehdään työpareittain ja C-kortti tulisi löytyä niin pystyy asiakkaan kalustoa operoimaan jos esimerkiksi sairastapauksia tulee. Ammattipätevyyksiä yms ei vaadita, mutta työturvakortti tulisi lompakosta löytyä. Työkielenä käy suomen lisäksi myös englanti. Aiempaa kokemusta ei edellytetä vaan tärkeintä on asenne, hyvä fyysinen kunto ja kiinnostus rakennusalasta.

Nopeat syövät hitaat eli täytä hakemus tai soita 050 330 0333 niin jutellaan lisää

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Työturvakortti ja C-ajokortti (E-kortti plussaa)
– Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Pitkät ja vaihtelevat työmaat sekä työtehtävät
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Petteri / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.