Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 21.07.2021 05:00
Haku päättyy: 28.07.2021 20:59
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle ahkeria purkutyöntekijöitä ammattitaitoiseen ja kannustavaan työyhteisöön. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen purkutöistä. Voit olla myös tulevaisuuden kova tekijä, jolla on halua oppia uutta. Töitä on tarjolla välittömästi ja oikeiden henkilöiden löydyttyä tehtävään on mahdollista sitoutua pidemmäksikin aikaa. 

Uskotko pärjääväsi tässä työssä ja koet olevasi oikea henkilö työhön, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Mikäli olet enemmän tekijä -tyyppiä ja hakulomakkeen täyttö tuntuu tuskalliselta voit myös soittaa allekirjoittaneelle ja tiedustella asiasta enemmän.

 

Hakulomake löytyy: http://visiohr.likeit.fi/apply/1647176


Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia:

Juuso Leijo p. 050 552 8886 tai juuso.leijo@visiohr.fi

 

Hakijoilta toivomme:

– Kokemusta purkutöistä

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– Huumorintajua sekä hyvää työmotivaatiota

 

Tarjoamme työntekijöille:

– Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja

– Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus

– Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen

– Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten

– Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

 

 

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään 
sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit 
toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet 
työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!