Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 16.01.2023
Haku päättyy: 12.02.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 5

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei, sinä töitä vailla oleva rakennus- / kirvesmies!

Meillä olisi nyt juuri sinulle töitä tarjolla.

Ai, mitä töitä?

Tässä lyhyt kuvaus siitä, mitä me tarjoamme!

Tarjoamme useammalle kokeneelle rakennus- / kirvesmiehelle töitä Helsingissä sijaitsevalle linjasaneeraustyömaalle.

Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset rakennuspuolen työtehtävät, kuten purkutyöt, etuputsit, suojaukset, logistiikkatyöt, lattiavalut, väliseinä asennukset- ja levytykset, sekä paljon muuta. 

Töitä tehdään hyvässä porukassa ja ammattitaitoisella otteella, joten emme kaipaa yrmyjä ja körmyjä töihin, vaan haemme sellaisia henkilöitä, jotka istuvat hyvin tiimiin ja täydentävät tiimiä omalla hyvällä asenteellaan!

Jos olet ahkera sekä aikaansaava työntekijä, niin töitä on tarjolla pitkäksi aikaa.

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakinaistuvan työpaikan tai pitkän työmaan
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Patrick / 050 331 3499 / patrick.mavrostomos@visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.