Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 22.09.2022
Haku päättyy: 17.10.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Missä olet, ammattitaitoinen rakennussiivooja?

Kyllästyttääkö nykyinen työsi vai haluatko muuten vain uusia haasteita työelämässä?

Nyt on tarjolla pitkä kohde ammattitaitoiselle rakennussiivoojalle Espoossa. Työkohteena on iso, runkovaiheessa oleva uudisrakennus työmaa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa työmaan siistinä ja pölyttömänä pito ja vuorovaikutus työmaan työnjohdon kanssa, joten tekijäihmisenä tylsää päivää et varmasti näe! 

Olet reipas, luotettava, täsmällinen ja vastuuntuntoinen ja sinulla on ainakin parin vuoden verran kokemuksta rakennussiivouksesta ja/tai jokin siivousalan tutkinto ja voimassaoleva työturvallisuuskortti. 

Töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa hyvälle ja ahkeralle tekijälle. 

Mikäli työt kiinnostaa niin puhelin käteen ja soittoa JANINALLE 050 367 8229, niin keskustellaan lisää. Voit myös täyttää PIKAHAKEMUKSEN nettisivuillamme www.visiohr.fi 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.