Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 24.01.2023
Haku päättyy: 12.02.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei, sinä!

Oletko kova duunari, joka hoitaa hommat, ja jolle milli merkitsee muutakin kuin vain pankkitilin saldoa.
Suoraa viivaa uuteen työhön? Kyllä!

Haemme monipuolista rakennustyöntekijää, joka hoitaa kokemuksella rakennusvaiheen, kun rakennusvaiheen. Rakennusmateriaalit ovat tuttuja ja työkalut toimivat luonnollisesti käden jatkeena? 

Työkohteina on uudisrakennus työmaita ja työtehtäviisi voi kuulua kohteesta riippuen kaikkea runkotöistä loppuvaiheen viimeistelytöihin, joten tekijäihmisenä tylsää päivää et varmasti näe!  Sinulla on jonkin verran kokemusta rakennusalasta ja esimerkiksi rakennusalan tutkinto.

Töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa hyvälle ja ahkerille tekijälle. 

Mikäli työt kiinnostaa täytä pikahakemus nettisivuillamme tai kirjoita: janina.nordstrom(at)visiohr.fi, niin keskustellaan lisää. Voit myös täyttää PIKAHAKEMUKSEN nettisivuillamme www.visiohr.fi 

Tarjoamme työn lisäksi myös asianmukaiset työvaatteet, tarvittaessa päivitystä käsityökaluihin Makitan koneilla sekä kattavat työterveyspalvelut Mehiläisessä ja päälle vielä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Me huolehdimme työntekijöistä ja työntekijät huolehtivat työn laadusta. Jos homma toimii niin asiakkaamme ovat sitoutuneet pitämään tekijöitä muillakin työmailla.

Tässä vielä listaus, mitä toivomme työnhakijoilta,

– Omatoimisuutta, luotettavuutta ja asennetta työntekoon
– Voimassa olevat kortit ja omat käsityökalut
– Halua tehdä töitä

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.