Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 11.05.2022
Haku päättyy: 25.05.2022 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 4

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei SINÄ rakennustyöntekijäksi haluava tai jo alalta kokemusta omaava! Oletko kyllästynyt nykyiseen työhösi vai haluatko muuten vaan uusia haasteita?

Haemme yhteistyökumppanillemme nohevia ja ahkeria rakennustyöntekijöitä uudiskohteisiin Tampereen alueelle. Työnkuvaan kuuluvat pääsääntöisesti sisäpuolen työt, kuten mm. väliseinien sekä sisäkattojen rakentamiset. Työtehtävät vaihtelevat työmaan mukaan, mutta mielekästä tekemistä varmasti riittää!

Mikäli työt kiinnostaa niin puhelin käteen ja soittoa Jerille p. 040 701 6087 tai sähköpostitse jeri.ojakangas@visiohr.fi niin keskustellaan lisää.

Tarjoamme työn lisäksi myös asianmukaiset työvaatteet, tarvittaessa päivitystä käsityökaluihin Makitan koneilla sekä kattavat työterveyspalvelut Mehiläisessä ja päälle vielä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Me huolehdimme työntekijöistä ja työntekijät huolehtivat työn laadusta. Jos homma toimii niin asiakkaamme ovat sitoutuneet pitämään tekijöitä muillakin työmailla.

Tässä vielä listaus, mitä toivomme työnhakijoilta,

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Voimassa olevan työturvallisuuskortin
– Halua tehdä töitä

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.