Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 23.06.2022
Haku päättyy: 13.07.2022 23:59
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme asiakasyrityksellemme raskaankaluston ajoneuvoasentajaa Tampereelle vakituiseen työhön.

Asiakasyrityksemme huoltaa ja korjaa niin kuorma-, paketti-, kuin linja-autoja sekä myös trailereita ja kaivinkoneita merkistä ja iästä riippumatta.

Työtehtävänäsi on monipuoliset raskaankaluston huollot ja korjaukset. Toivomme, että sinulla on kokemusta raskaankaluston asentajan työstä. Raskaankaluston sähköpuolen osaaminen olisi toivottavaa. Työtä tehdään päivävuorossa joustavin työajoin. Työ tehdään asiakkaan korjaamolla.

Haussa on oma-aloitteinen ja itsenäinen tekijä, joka ei jätä hommia kesken sekä on ylpeä omasta työnjäljestä. Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuutta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Edellytämme hakijalta:

– B-ajokorttia
– työturvakorttia
– alalta työkokemusta

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä allekirjoittaneelle:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jeri Ojakangas, 040 701 6087, jeri.ojakangas@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.