Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 20.01.2023
Haku päättyy: 03.02.2023 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko kiinnostunut ravintola-alan työpaikasta? Tässä olisi mahdollisuus päästä kehittyvään rooliin ja rentoon työporukkaan tekemään monipuolisia ravintolan työtehtäviä.

Työpaikkasi tulisi sijaitsemaan Tampereen Hallilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtävät koostuvat gastropubin monipuolisista työtehtävistä ruuanlaitosta siivoukseen. Reseptiikat ovat valmiina ja ruuanlaittoon myös opetetaan tarvittaessa. Roolisi tullaan suunnittelemaan omaa osaamistasi vastaavaksi. Vastuuta tulee työn mukana ja työssäsi pääset kehittymään ja varmasti myös oppimaan uutta. 

Hygienia- ja anniskelupassi olisi hyvä olla jo valmiiksi olemassa. Muuten voit olla niin ravintola-alan kokenut konkari, kuin myös alan uusi tulokas. 

Työajat painottuvat loppuviikkoon ilta- ja yöpainoitteisesti. Ravintola on auki keskiviikosta sunnnuntaihin klo 14-02 välillä (ke-to klo 16-22, pe klo 16-02, la klo 14-02 ja su klo 14-22).

Laitathan allekirjoittaneelle itsestäsi tietoa sähköpostitse tai soittelet pikimmiten?

Jeri Ojakangas p. 040 701 6087 tai jeri.ojakangas@visiohr.fi

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.