Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 02.08.2022
Haku päättyy: 23.08.2022 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 4

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko hyvä Tetriksen pelaamisessa? Tuntuuko että sinun on vaikea pysyä paikallaan ja koko ajan pakko tehdä jotain? Entä haluatko pitän työuran vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä? Mikäli vastasit kaikkiin kyllä saatat olla etsimämme henkiö!

Haemme suoraan asiakasyrityksellemme Tampereelle sitoutuneita, ahkeria ja oma-aloitteisia ripustajia ammattitaitoiseen ja palkitsevaan työyhteisöön. Suoriutuaksesi tästä tehtävästä ei sinun tarvitse olla linjastojen kokenut konkari, asenne on se mikä tässä työssä ratkaisee. Ripustajan tehtävänä on ripustaa eri kokoisia ja muotoisia tuotteita linjastolle. Työssä tarvitaan kovaa työmoraalia. Työ on 3 -vuorotyötä. Työ on vauhdikasta, joten hyvä peruskunto on plussaa. Töitä on tarjolla välittömästi ja työsuhde tulee olemaan vakituinen.

Uskotko pärjääväsi tässä työssä ja koet olevasi oikea henkilö työhön, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Mikäli olet enemmän tekijä -tyyppiä ja hakulomakkeen täyttö tuntuu tuskalliselta voit myös soittaa allekirjoittaneelle ja tiedustella asiasta enemmän.

 

 

Hakijoilta odotamme:

Vähintään n. 175cm pituutta (Linjasto kulkee ylhäällä, joten siihen tulisi yltää ilman korokkeita)

Korkeaa työmoraalia

Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta

Positiivista mieltä sekä huumorintajua

Yhteydenotot: 

Jeri Ojakangas p. 040 701 6087 tai jeri.ojakangas@visiohr.fi

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.