Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 03.08.2022
Haku päättyy: 24.08.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei sinä sähköasentaja itäiseltä Uudeltamaalta!

Haemme Kilpilahden jalostamon alueelle sähköasentajaa, joka on oma-aloitteinen ja tekee annetut työt oikein sekä aikataulussa. Työmaat ovat toimistorakennusten muutostöitä Nesteen sekä Borealis Polymersin tiloissa.

Vaikka haemme erikoiselle alueelle työntekijää, niin työtehtävät ovat kuitenkin perinteisiä sähköasentajan työtehtäviä eli hyllyttämistä, kaapelinvetoa sekä kalustamista!

Arvostamme työnhakijoissa seuraavia tekijöitä:
– Omatoimisuutta
– Asennetta työntekoon
– Ammattiylpeyttä

Lisäksi olisi hyvä löytyä takataskusta työturvallisuus- sekä sähkötyökortti

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle, mutta myös:

– Pitkän työsuhteen
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan
– Työnantajan johon voit luottaa
– Kattavan työterveyshuollon ensimmäisestä päivästä lähtien Mehiläisessä
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ilmari Ainasoja / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.