Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 25.01.2023
Haku päättyy: 15.02.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme SAIRAANHOITAJIA työskentelemään Päijät-Hämeen keskussairaalaan erikoissairaanhoidon vuodeosastoille.

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– 6 kk kokemusta erikoissairaanhoidosta

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon

– Voimassa olevat lääkeluvat 

– Ennen töiden aloitusta sinulla tulee olla myös tartuntatautilain 48§ mukainen rokotesuoja

– Halua tehdä töitä muuttuvassa ympäristössä

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan 
– Palkkaus 4000€/kk sis lomakorvaukset
– Kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli jos olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja antaa:
Merli Tennisson / merli.tennisson(at)visiohealth.fi / p 050 3523955

www.visiohealth.fi 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

Visio Health on täysin kotimainen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden sekä hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita. Visio Health on osa VISIO Henkilöstöratkaisut konsernia.

Visiossa voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai lyhyissä jaksoissa, silloin kun sinulle sopii. Kun olet työsuhteessa meihin, olet osa Vision porukkaa, joka pitää huolen toisistaan. Et jää koskaan yksin huoliesi kanssa ja me teemme kaikkemme, ettei niitä ylipäänsä tule.

Hoitajamme sekä lääkärimme työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja jopa päiväkodeissa. Työtehtäviä on tarjolla ympäri Suomen monipuolisesti niin lääkäreille, sairaanhoitajille, lähihoitajille kuin hoiva-avustajille. Meillä voit työskennellä myös opiskelujesi loppuvaiheessa tai eläkkeellä ollessasi palkansaajana mutta myös oman yrityksesi kautta.

Me Visiolla tarjoamme sinulle juuri omien toiveidesi ja jaksamisesi kannalta parhaan työpaikan.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.