Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 13.10.2021 21:00
Haku päättyy: 30.10.2021 21:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme yhteistyökumppanille Lappeenrantaan siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen

Arvostamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta, ja kokemuksesi kautta tiedät kuinka puhdistaa ja huoltaa erilaisia pintoja ja tiloja. Eduksesi katsomme yhdistelmäkoneen käyttötaidon. Työkohteina on toimisto- ja luokkatiloja oppilaitosympäristössä, joten odotamme myös, että sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot lähellä sydäntä.

Työtä tehdään arkisin klo 5.00 eteenpäin ja työpäivän pituus on n. 5h tuntia päivässä. Työkohde sijaitsee skinnarilassa, joten odotamme hakijan ottavan huomioon liikkumisen työkohteeseen.

Tarjoamme tekijälle vakituisen työsuhteen, laadukkaat työvälineet, työterveyshuollon ja myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on voimassa toistaiseksi.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!