Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 17.11.2021
Haku päättyy: 05.12.2021
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haetaan siivoustyöhön osallistuvaa siivoustyönohjaajaa/siivoojaa Lappeenrannan alueelle vakituiseen työsuhteeseen

Työnkuvaa kuuluu vastuu päivittäisistä siivouksista työkohteissa, muiden tekijöiden ohjauksesta ja perehdytyksestä. Kohteet ovat pääsääntöisesti kotisiivouksia, mutta kohteita voi olla myös liiketilat, loppusiivoukset ja muita yleisiä tiloja. Työhön perehdytetään ja työ on parityötä. Liikkumisen takia ajokortti on välttämätön, käytössä on yrityksen auto.

Olet valmis sitoutumaan pitkään ja jatkuvaan työsuhteeseen. Työ tehdään ma-pe. Viikkotyötunnit on 37.5h, viikonloput vapaat.

Arvostamme hakijassa:

– kokemusta siivousalasta
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
– luotettavuutta
– dynaamista otetta työntekoon

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heikkeri, 050 383 2113, petri.heikkeri@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!