Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 14.06.2022
Haku päättyy: 03.07.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Terassihommia tunnelmallisella Fiskarsin ruukkialueella!

Mikäs sen hienompaa kun viettää kesä puutöissä Fiskarsin alueella. Vanhan Fiskarsin panimon yhteyteen saneerataan ja rakennetaan uutta panimotilaa ja mitä olisikaan panimoravintola ilman näyttävää terassia? Haemmekin kahta ammattitaitoista ja itsenäistä timpuria/kirvesmiestä tekemään tämä n.160m2 terassi. 

Jos hommat luonnistuu ammattitaidolla ja kiinnostusta löytyy niin varmasti löytyy myös valmistumisen jälkeen muita kohteita, joissa pääsee hyödyntämään osaamistaan monipuolisesti. Asiakkaalta löytyy kyllä työkaluja ja ne, mitä puuttuu niin hankitaan, mutta suotavaa olisi, että ammattitekijältä löytyy myös omasta takaa jonkinlainen arsenaali omiakin käsityökaluja.

Sopivat kaverit pääsevät hommiin vaikka jo huomenna nii eläpä aikaile vaan täytä hakemus hetimmiten. Jos hakemuksen näppäily ei inspiroi niin soitahan sitten Petterille 050 330 0333 niin jutellaan lisää.

Ammattilainen on ammattilainen ja tietää työn vaatimukset niin sen suurempaa listausta on turha kirjoittaa, mutta onhan se vihreä kortti (ei S-etukortti) voimassa ja käsityökaluja sen verran, että hommat starttaa hyvin.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Petteri / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.