Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 21.11.2022
Haku päättyy: 04.12.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Etsimme asiakkaallemme Lappeenrannnan Urheilu-Miehet ry:lle suorarekrytointina toiminnanjohtajaa

Lappeenrannan Urheilu-Miehet ry (LUM) on vakavarainen yleisurheilun erikoisseura, joka on perustettu v. 1906. LUM on merkittävä kasvattajaseura ja vahva tapahtuma- ja kisajärjestäjä. LUM on vuosien saatossa järjestänyt monia merkittäviä tapahtumia ja yleisurheilun arvokisoja, joista viimeisimpänä hienot Kalevan kisat Kimpisellä kesällä 2019. LUM:n yleisurheilukouluissa on yli 500 lasta ja seuran jäsenmäärä on n. 900. LUM tarjoaa monipuolista yleisurheiluosaamista niin nuoriso- kilpa- kuin kuntourheilussa. Seura on ollut vuosia maamme yleisurheilun kärkiseuroja. 

Haemme asiakkaallemme 

TOIMINNANJOHTAJAA

Työtehtäviin kuuluvat mm.

– toiminnan kokonaisuuden suunnittelu ja johtaminen johtokunnan linjausten mukaisesti
– vastuu seuran myynnin ja markkinoinnin tulostavoitteiden saavuttamisesta vuosittain
– vastuu seuran viestinnän kokonaisuudesta sekä yhteistyökumppaneista
– tapahtumien ja kilpailuiden järjestämiseen osallistuminen
– toiminnan kehittäminen ja uuden ideointi erityisesti talousnäkökulmasta

Tarkempi tehtäväkuva määräytyy valitun henkilön ominaisuuksien, koulutuksen ja kokemuksen mukaan yhdessä sovittavalla tavalla. Työaika on osittain myös viikonloppuisin tapahtuvaa ja se voidaan määrittää sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:

– vahvaa liiketoiminnan perusteiden tuntemusta
– soveltuvaa koulutusta tai kokemusta myynnin ja markkinoinnin toteuttamiseen
– markkinointihenkinen työskentelyasenne ja halu tehdä myyntityötä
– joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ottaa vastuuta ja innostaa seuratoimijoita
– aitoa innostuneisuutta ja tavoitteellista halua kehittää seuran taloutta ja yleisurheilumenestystä
– sosiaalisen median osaamista ja sen hyödyntämistä seuran markkinoinnissa

Katsomme eduksi kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä tai alan koulutukset.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.  

Rekrytointia hoitaa Visio Henkilöstöratkaisut. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heikkeri, 050 383 2113, petri.heikkeri@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.