Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 13.09.2021 21:00
Haku päättyy: 27.09.2021 21:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vastapainotrukkiin kuljettajaa. Kyseisellä varastolla liikutetaan pääsääntöisesti rakennusalan tuotteita ja tarvikkeita mm. isoja kipsilevyjä.

Valittavan henkilön tulisi osata hallita täydellisesti vastapainotrukin käsittely sekä isojen tavaroiden siirtely pitäisi olla tuttua puuhaa.

Työt tehdään päivävuorossa klo 6.00 – 17.00 välisenä aikana maanantaista perjantaihin.

Varasto itsessään on noin 20 hengen varasto, joten työkaverit tulevat helposti tutuksi ja työyhteisö on tiivis ja toimiva. 

Toivoisimme hakijalta:

Reipasta ja rehtiä asennetta
Kokemusta trukkihommista
Halua tehdä töitä!

Tarjoamme työntekijöillemme:

Vähintään TES:in mukaisen palkan
Hyvät työvarusteet
Kattavan terveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa https://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
ILMARI / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi
ATTE / 050 331 3499 / atte.niemi(at)visiohr.fi
PETTERI / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!