Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 20.06.2022
Haku päättyy: 03.07.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme asiakkaallemme Kotkaan tukkumyyjää

Jos sinua kiinnostaa työ, jossa pääset tekemään itsenäistä myyntityötä yritysten parissa, voi tämä paikka olla sinulle

Tukkumyyjä vastaa tehtävässään yritysmyynnistä Kymenlaakson alueella. Työnkuva rakentuu uusasiakashankinnasta ja nykyisten asiakkuuksien ylläpidosta. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat ja teollisuus- sekä terveydenhoitoalan yritykset ja jälleenmyyjät.

Tukkumyyjän tehtävässä menestyminen edellyttää oikeaa asennetta myynnin tekemiseen sekä vilpitöntä halua ylittää asiakkaiden odotukset. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta odotamme sinulta näyttöä B2B myyntityöstä. Työnkuva vaatii tekijältään aktiivista palveluhenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sekä oma-aloitteista, itseohjautuvaa sekä vastuullista työskentelyotetta

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Palkkaus on kiinteä kk. palkka.

Odotamme sinulta:

– kaupallista koulutusta
– iloista asiakaspalveluasennetta
– positiivista ja reipasta mieltä
– rohkeutta lähestyä asiakkaita
– kiinnostusta kaupan alaan
– kokemusta B2B myynnistä

Työt alkaa välittömästi sopivan henkilön löytyessä. Työsuhde on vakituinen

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Marttila, 050 311 2338, jari.marttila@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.