Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 21.11.2022
Haku päättyy: 04.12.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Rekrytoimme Jestom Service Oy:lle työnjohtajaa Lappeenrantaan.

Jestom Service on lappeenrantalainen teollisuuden kunnossapidon- ja kuljetuspalveluiden kokenut ammattilainen. He ovat erikoistuneet ennakoivaan kunnossapitoon ja tarjoavat monipuoliset kunnossapidon palvelut koneiden asennuksesta purkamiseen.

Tehtävässä tulet toimimaan kunnossapidon- ja kuljetuspalveluiden työnjohtajana. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien, mm. asentajien sekä asiakasrajapinnan kanssa ja varmistat turvallisen työskentelyn työkohteissa.

Sinulle on kertynyt jo aiempia näyttöjä alan esimiestyöskentelystä, omaat hyvän paineensietokyvyn ja pystyt pitämään useita "lankoja" käsissäsi sotkematta niitä. Työnjohdossa toimiminen vaatii myös itsenäistä ja jämäkkää otetta työhön. IT-taidot ovat tämän päivän tasalla ja hallitset yleisimmät Microsoft ohjelmat, lisäksi olet käyttänyt aiemmin Autodesk DWG ohjelmaa tai vastaavaa.

Edellytämme hakijassa:

– asennuspiirrustusten lukutaitoa 
– nopeaa ongelman ratkaisukykyä
– hyviä vuorovaikutustaitoja
– joustavuutta
– alalle soveltuvaa koulutusta

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Rekrytointia hoitaa Visio Henkilöstöratkaisut. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heikkeri, 050 383 2113, petri.heikkeri@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.