Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 08.08.2022
Haku päättyy: 21.08.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Rekryämme Sähköpalvelu Tilli & Hakuliselle työnjohtajaa Lappeenrantaan.

Sähköpalvelu Tilli & Hakulinen on lappeenrantalainen sähköasennusliike ja on tehnyt erilaisia sähköalan töitä Etelä-Karjalassa jo vuodesta 1985 asti.

He tarjoavat sähköalan palvelua niin yksityisille, yrityksille kuin julkisellekin sektorille. Yrityksen asiakaslupaus on alusta asti ollut tarjota asiakaslähtöistä, joustavaa ja kokonaisvaltaista sähköalan osaamista kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin projekteihin.

Tehtävässäsi pääset johtamaan alan ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus monipuolisista sähköalan tehtävistä Etelä-Karjalan alueella. Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vastuullisen työn, jossa onnistut kasvattamaan ammattitaitoasi, sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoisessa työporukassa sekä ammattitaidon mukaisen palkkauksen. Haasteellinen ja teknisesti monipuolinen ympäristö takaavat, että työpäiväsi eivät tule olemaan samanlaisia. Työnjohdossa toimiminen vaatii myös itsenäistä ja jämäkkää otetta työhön, etkä pelkää itse tarttua asennus -/käytännön töihin.

Voit olla joko insinööri tai teknikko, tai vaikka asentajasta työkokemuksen kautta projektipäälliköksi tai työnjohtajaksi edennyt. Koulutustakin tärkeämpänä kriteerinä on vähintään muutaman vuoden työkokemus sähköpuolen työnjohdollisissa tehtävissä toimimisesta. Sinun IT-taidot ovat tämän päivän tasalla.

Edellytämme hakijassa:

– kokemusta kiinteistösähköjen asennuksista niin uudis-, saneeraus- ja korjauskohteissa 
– nopeaa ongelman ratkaisukykyä
– hyviä vuorovaikutustaitoja
– paineensietokykyä

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Rekrytointia hoitaa Visio Henkilöstöratkaisut. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heikkeri, 050 383 2113, petri.heikkeri@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.