Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 14.07.2021 21:00
Haku päättyy: 01.08.2021 21:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen vaihtolava-/koukkukuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Asiakkaalla on varikko Malmilla sekä pääkallopaikka Keravalla ja kummastakin kohteesta on mahdollista aloittaa työpäivän ajot.

Mikäli olet vasta uran alkuvaiheessa ja kiinnostus vaihtolavahommiin löytyy, niin älä epäröi hakea, sillä asiakas on sitoutunut kouluttamaan sinusta ammattilaisen!

Vastaavasti, jos olet jo ajanut vaihtolavoja ammatiksesi, niin älä epäröi hakea, sillä nyt on hyvämaineisessa firmassa tarjolla töitä!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman nopeasti, joten haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita hakuajan sisällä ja paras kaveri työllistyy. Joten, mikäli haluat tämän paikan, niin toimi nopeasti!

Toivoisimme hakijalta:

Reipasta ja rehtiä asennetta
Halua tehdä töitä
Voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä
Vähintään C-korttia, E-kortilla suuri etu
Pääkaupunkiseudun paikallistuntemusta

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
ILMARI / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi
ATTE / 050 331 3499 / atte.niemi(at)visiohr.fi
PETTERI / 050 330 0333 / petteri.niemi(at)visiohr.fi

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!