Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 28.11.2022
Haku päättyy: 11.12.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme verkosto- ja infrapalvelualan asiakkaalle valokuituasentajaa Kymenlaaksoon

Arvostamme hakijassa kokemusta tietoliikenne- tai valokuituverkon rakentamisesta sekä viankorjauksista. Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työsuhteessa edellytetään työturva- /sähkötyöturvakorttia., avustamme tarvittaessa korttien uusimisessa.

Voit olla joko työurasi alkutaipaleella oleva nuori asentaja tai kokenut ammattilainen. Työkohteet Kymenlaakson alueella. Työssä edellytetään vähintään B-ajokorttia.

Tarjoamme taustasi ja oman kiinnostukseksi mukaan muotoutuvan tehtäväkentän ja mahdollisuuden laajentaa ammattitaitoasi muihin asiakasyrityksen palveluvalikoimaan kuuluvista osa-alueista.

 

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden mittainen Visio Henkilöstöratkaisujen kautta, jonka jälkeen työsuhde mahdollisesti vakinaistuu asiakasyrityksen kirjoille.

 

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.