Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 20.03.2023
Haku päättyy: 02.04.2023
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Tuotannon kasvaessa haemme Metso Outotecille lisää trukinajotaitoisia varastotyöntekijöitä Lappeenrantaan

Metso Outotecin Lappeenrannan tuotantoyksikössä valmistetaan teollisuuden käyttöön tarkoitettuja suodattimia, niiden komponentteja sekä varaosia. Metso Outotecillä työturvallisuus on tärkein prioriteetti. Kaiken toiminnan tavoitteena on varmistaa turvallinen työympäristö kaikille työntekijöille ja urakoitsijoille.

Varastotyöntekijän työtehtäviin kuuluu tavaranpurku, -lastaus, -vastaanotto, -hyllytys ja -keräily. Edellytämme hakijalta työkokemusta alalta, sekä trukinajotaitoa.. Perustrukkien lisäksi käytössä on Hyster ja Svetruck, joiden nostokyvyt 12tn ja 20tn. 

Varastossa on käytössä SAP-toiminnanohjausjärjestelmä, jota käytetään mm. sähköiseen varastonhallintaan. SAP tuntemus katsotaan eduksi. Myös raanankäyttökokemus on suuri etu. Työssä edellytetään voimassaolevaa työturvakorttia.

Kyseessä on kokoaikatyö ja töitä tehdään pääosin arkisin yhdessä vuorossa, mutta projektien tilanteesta riippuen töitä tehdään osittain tarpeen niin vaatiessa myös 2-vuorossa.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää kuusi kuukautta, työsuhteen jatko mahdollista.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.