Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 13.05.2022
Haku päättyy: 23.05.2022 12:00
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Kiinnostaisiko kesätyöt vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä varastotyöntekijänä? Mikäli vastasit kyllä jatka tästä lukemista!

Haemme asiakasyrityksellemme Nokialle oppivaa ja oma-aloitteisia varastotyöntekijää auttavaiseen ja palkitsevaan työyhteisöön. Suoriutuaksesi tästä kesätyöstä riittää, että sinulla on kiinnostusta alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle!

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu tuotteiden keräily, lähetys ja pakkaaminen sekä saapuvan tavaran vastaanotto ja hyllytys. Työssä käytetään työntömastotrukkia, vastapainotrukkia sekä lavansiirtovaunua, joten kokemus niistä katsotaan eduksi. Työ on vauhdikasta, joten hyvä peruskunto on plussaa. Töitä on tarjolla kesäkuun alusta elokuun alkupuolelle saakka.

Työtä tehdään aamuvuorossa vuoroviikoin klo 06-14:30 ja 09:30-18:00 maanantaista perjantaihin. 

Uskotko pärjääväsi tässä työssä ja koet olevasi oikea henkilö työhön, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai soitat allekirjoittaneelle. Työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Yhteydenotot: 

Jeri Ojakangas p. 040 701 6087 tai jeri.ojakangas@visiohr.fi

 

Hakijoilta odotamme:

– Halua tehdä töitä

– Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta

– Positiivista mieltä sekä huumorintajua

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.