Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 07.09.2022
Haku päättyy: 03.10.2022
Työsuhde:
Paikkoja auki: 10

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Joustavuus, sitä tässä etsitään.

Asiakkaamme etsii varastotyöntekijöitä aamu-, ilta- sekä yövuoroon. Ilmoitathan siis jo hakuvaiheessa, mitä työvuoroja sinulla on valmius tehdä. Sekalaiset työtehtävät vaativat vahvaa fyysistä kuntoa sekä runsaasti omatoimisuutta. Pääasiallinen työtehtävä on pakettien lajittelu postinumeroiden mukaisesti.

Mikäli työnteko loppuu valvovan silmän välttäessä, ei tämä työ sovi sinulle. Puhelimen näprääminen työajalla on myös punainen vaate.

Vaatimustaso työnhakijoille on tiukka, mutta palkkapäivänä hymy nousee varmasti korville. Pohjapalkka on nimittäin 15,38 €/h ja esimerkiksi yövuorosta tienaa yli 19 €/h 

Suurin osa työvuoroista sijoittuu 14-22 väliselle ajalle ja esimerkiksi opiskelijoille löytyy töitä aikavälillä 16-22 sekä 17-22.

Työpaikka sijaitsee Hakkilassa, Itä-Vantaalla.

Lyhyestä virsi kaunis, joten laitahan hakemusta tulemaan, mikäli mielenkiintosi heräsi. 

Vaatimuksemme työnhakijoille:
– Vahva suomen kielen taito
– Omatoimisuutta ja asennetta    työntekoon
– Halu tehdä töitä
– Joustavuus
– Hyvä fyysinen kunto

Me tarjoamme vaativaa työtä, mutta myös läsnäoloa sekä apua vaikkapa arjen pulmiin, kuten sähkösopimuksen kilpailutukseen 🙂

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Markus Nemtanu / 050 554 4275 / markus.nemtanu(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.