Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 21.06.2021 05:00
Haku päättyy: 28.06.2021 20:59
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei SINÄ rakennusalan vahva ammattilainen! Kyllästyttääkö nykyinen työsi vai haluatko muuten vain uusia haasteita työelämässä? Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista ja aktiivista vastaavaa työnjohtajaa ( DI / RI / RKM ). Yritys on keskittynyt halli- ja  toimitilarakentamiseen ja vastaavan työnjohtajan alueena on Pirkanmaan alue.

Vastaavan työnjohtajan tärkeimpiin tehtäviin kuuluu johtaa rakennustyötä sekä huolehtia rakentamista koskevien säännösten noudattamisesta. Johdat projekteja alusta asti, varmistat että työt tehdään myönnettyjen rakennuslupien mukaisesti sekä hyvien rakennustapojen mukaisesti, unohtamatta kuitenkaan asiakkaalle annettua korkeaa laatulupausta. Työssä menestyäksesi tarvitset oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä hieman myös sosiaalisia taitoja, koska teet myös paljon yhteistyötä projektin eri sidosryhmien kanssa.

Yritys tarjoaa kannustavan ja kehittävän ympäristön työntekijöilleen. Onnistumisista palkitaan, epäonnistumiset käydään läpi ja pyritään välttämään samoja virheitä jatkossa. Yritys on toiminut alalla vuosikymmenien ajan ja toimittaa palveluitaan koko Suomen alueella.

 

Työsuhde voidaan solmia usealla eri tapaa, joko asiakasyritykseen suoraan mutta myös laskutus onnistuu. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Työtehtävään hakeminen tai lisäkysymykset voi esittää luottamuksellisesti sähköpostilla juuso.leijo@visiohr.fi tai soittamalla 050 552 8886.

 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!