Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 28.02.2021 22:00
Haku päättyy: 29.04.2021 21:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme asiakasyritykselle verkostoasentajaa Mikkeliin

Verkostoasentajana työtehtäviin kuuluu toimia asennusryhmän jäsenenä. Edellytämme kokemusta jakeluverkosto- ja pylvästöistä. Toimialueena on Etelä-Savon ympäristö. Sinulla on valmius myös varallaoloon sekä joustavuus työaikoihin häiriöiden ja poikkeusolojen aikana. Tarjoamme tekijälle monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden lisäkoulutukseen.

Arvostamme hakijalta:

– kokemusta verkostoasentajan työstä

– alan koulutusta/ymmärrystä sähkötekniikasta

– C-korttia

– työturva- ja sähkötyöturvakorttia. EA-korttia eduksi

– reipasta ja työturvallista asennetta työtä kohtaan

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!