Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 23.09.2022
Haku päättyy: 23.10.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 4

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme suorarekrytointina asiakkaallemme kokenutta ammattilaista tekemään vesikouru- ja kattoturva-asennuksia.

Asiakkaamme on Suomen johtava ränni-, katto- ja salaojaremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä. He työllistävät ympäri Suomen jo lähes 700 ihmistä!

Syksyn aikana olisi tarkoitus palkata 2-4 tekijää joiden toimialueena on pääkaupunkiseutu. Rakennusalan kokemusta tai esimerkiksi tuotannon työkokemusta tulisi löytyä mielellään ainakin viiden vuoden ajalta. Hommaan saa toki kattavan perehdytyksen, mutta alan työtavat ja rutiinit tulisi olla hallussa. Projektit saattavat välillä venähtää niin tylityö valmius on yksi homman edellytyksistä.

Muutama raksi ruutuun, jotta hommat luonnistuu:

[X] sujuva Suomen kielen taito, myös kirjallinen
[X] rakennusalan kokemus ja tarvittavat ammattikortit
[X] ylityö valmius

Jos taskusta löytyy vielä kaiken lisäksi C-ajokortti niin se on iso plussa

Vapaamuotoiset hakemukset voit myös lähettää osoitteeseen uusimaa(at)visiohr.fi otsikolla "Vesikouru- ja kattoturva-asentajia" tai soittaa Petterille, 050 330 0333

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.