Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 25.08.2022
Haku päättyy:
Työsuhde:
Paikkoja auki: 50

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

VISIOn kautta töihin vakkariksi tai eripituisille keikoille!

Työ on parasta mitä haalarit päällä voi tehdä. Me VISIOlla olemme vankasti tätä mieltä. Olemme erikoistuneet duunareihin, teihin raskaan työn raatajiin. Olitpa esimerkiksi raksa-, logistiikka-, kiinteistöhuollon-, tai teollisuusalan osaaja, meidän tehtävä VISIOlla on välittää sinut töihin. Vaikka et olisi minkään edellä mainitun alan osaajaa ja omaat huippu asenteen työn tekemistä kohtaan, niin hakemus kannattaa jättää heti, sillä huomenna voit olla jo uusissa haasteissa.

Työvaatteet jiirissä, kypärät kiillotettu, terät terävänä ja akut ladattu. Enää puuttuu tekijä, eli sinä. Lupauksemme on, että sinä voit keskittyä pelkästään työntekoon.

VISIO:n perustukset on rakennettu duunarin kunnioittamiselle: tekijöitä kuunnellaan ja arvostetaan. Sen lisäksi että kirjoitamme sen tähän, me myös näytämme sen käytännössä: mikäli törmäät ongelmiin duunissa, toimihenkilömme ovat sinua varten aina, oli tilanne mikä tahansa. Näin polleita sanoja saattaa olla vaikea uskoa – siispä kysy ihmeessä nykyisiltä VISIOlaisilta, miten hommat meillä hoidetaan! Tai vielä parempi, tule meille töihin ja näet itse, miten me toimimme!

Kysyttävää? Ajatuksia? Oman alueesi VISIOlaiset ovat valmiita vastaanottamaan kyselyitä ja kuulumisiasi näistä numeroista! Nettisivuiltamme löydät mahdollisuudet uusiin haasteisiin https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

UUSIMAA             ILMARI, 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi
ETELÄ-KARJALA    SAMI, 040 821 8840 / sami.klemi(at)visiohr.fi
KYMENLAAKSO     JARI, 050 311 2338 / jari.marttila(at)visiohr.fi
PIRKANMAA         JERI, 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

VISIO – TYÖ ON PARASTA, MITÄ HAALARIT PÄÄLLÄ VOI TEHDÄ!

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.