Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 20.06.2022
Haku päättyy: 03.07.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Kotkaan

Speed Oy on vuonna 1992 perustettu, yksityisessä omistuksessa oleva kuljetusalan ammattilainen. Olemme erikoistuneet merikonttien kuljetuksiin Suomessa. Kuljetamme niitä kaikista Suomen satamista, ja enemmän kuin mikään toinen maantiekuljetusyritys.
Speed-tiimissä on yli 60 autoa eri puolilta Suomea. Vuodessa kertyvillä ajokilometreillä kierrettäisiin maapallo 188 kertaa.

Toiminnan laajentuessa Speed Oy etsii yhdistelmäajoneuvokuljettajaa 2-vuorotyöhön Kotkaan. Työt sijoittuvat maanantaista lauantaihin.

Tehtäväsi on merikonttien kuljettaminen eri kokoisilla ajoneuvoyhdistelmillä (HTC-yhdistelmät, B-linkki ja tpv) Arvostamme kokemusta  eri ajoneuvoyhdistelmien kuljettamisesta. Toiminta satamissa on sinulle tuttua. Työsuhteessa edellytetään työturvakorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä kuljettajakorttia. Olet joustava, tunnollinen ja olet kuljetusalan ammattilainen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa Visio Henkilöstöratkaisut Oy, Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.