Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 15.09.2022
Haku päättyy: 02.10.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

VISIO on nuori yritys, joka on vahvassa kasvussa. Olemme saaneet vakiinnutettua asemaamme henkilöstöpalvelualalla ja nyt on aika palkata uusi Visiolainen Kymenlaaksoon. Toimistomme Kymenlaaksossa sijaitsee Kouvolassa ja Kotkassa. Meillä on jo valmista asiakaspohjaa Kymenlaaksossa, mutta kasvun jatkuessa tarvitsemme lisävahvistuksia. Uusi Visiolainen tulee istumaa Kotkassa tai Kouvolassa henkilön asuinpaikan mukaan.

Haemme henkilöä, joka pystyy toimimaan luontevasti sekä asiakkaiden että työntekijöiden kanssa. Henkilöltä toivomme aikaisempaa kokemusta alalta tai näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja rekrytoinneista. Tärkeintä on kuitenkin asenne työntekemistä kohtaan. Työssäsi tarvitset myös omaa autoa.

Mikäli sinulla on paloa tehdä myyntiä sekä asiakkaan että työnhakijoiden suuntiin, nautit toimia ihmisten parissa ja asenne on yrittäjähenkinen, voit olla hakemamme henkilö!

Palkkausmallimme on rakennettu siten että toimihenkilöillämme on kiinteä kuukausipalkka, jonka päälle maksetaan erittäin kannustava bonus. Bonuksen määrään vaikutat itse ja mitä enemmän, sitä enemmän!

Myynnin sekä henkilöstöhallinnan tukena meillä on LikeIT:n meidän alalle räätälöity järjestelmä. Saman järjestelmän kautta haemme uudet työntekijät, ylläpidämme CRM:ää, laskutamme sekä maksamme palkat. Jokaisen visiolaisen tulee olla sen verran velho tietokoneen kanssa, että oppii käyttämään meidän järjestelmää.

Mikäli juuri Sinä olet mielestäsi seuraava visiolainen, niin soittele, laittele sähköpostilla tai lähetä linkistä hakemus palkkatoiveineen meille päin ja mietitään yhdessä että, mikäs se sinun VISIO on!

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan/vuoden vaihteessa

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sami Klemi / Aluejohtaja / 040 821 8840 / sami.klemi(at)visiohr.fi

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

VISIO Henkilöstöratkaisut on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme asiakkaillemme ja työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tampereella.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.