Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 20.07.2021 21:00
Haku päättyy: 28.08.2021 21:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Yhteyspäällikkö, Lappeenranta

Toimintamme kasvaessa haemme Lappeenrannan toimistolle yhteyspäälikköä.

Yhteyspäällikkö vastaa tehtävässään henkilöstöratkaisujen myynnistä Etelä-Karjalan alueella. Työnkuva rakentuu uusasiakashankinnasta, nykyisten asiakkuuksien ylläpidosta sekä uusien osaajien rekrytoinnista.

Yhteyspäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää oikeaa asennetta tuloksen tekemiseen sekä vilpitöntä halua ylittää asiakkaiden odotukset. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta odotamme sinulta näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Eduksi katsotaan aikaisempi myyntityö rakennus-, teollisuus- tai logistiikka-alan parissa. Työnkuva vaatii tekijältään aktiivista palveluhenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sekä oma-aloitteista, itseohjautuvaa sekä vastuullista työskentelyotetta. Työpäiväsi täyttyy puheluista, tapaamisista ja haastatteluista. Työ edellyttää liikkumista Etelä-Karjalan alueella joten oman auton käyttöä odotamme tekijältä.

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme uudelle yhteyspäällikölle kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkamallin sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.  

Lähde mukaan kasvavaan ja kehittyvään VISIO perheeseen. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat Vilpittömyys, Innokkuus, Sitoutuneisuus, Inhimillisyys sekä Ongelmanratkaisukyky.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja alkaa syksyn aikana sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!