04.01.2021

UUSI VUOSI, UUSIA KUJEITA

Vuosi 2020 saatiin vihdoin pakettiin ja pakko mainita, että monen muistoihin vuosi varmasti monella tapaan jää, kiitos pandemian ja sen tuomat vaikutukset. VISIOlla uusi vuosi tarkoittaa sitä, että synnytys oli onnistunut ja on aika heittää lisää pökköä pesään, lisääntyä ja jatkaa vanhan kehittämistä.

 

Tammikuusta alkaen olemme vaihtaneet työterveyshuoltomme Mehiläiselle sekä vakuuttaneet kaikki työntekijämme työajan lisäksi myös vapaa-aikana Lähi-Tapiolan toimesta. Tämä tarkoittaa sitä, kun työskentelee visiolaisena, niin Mehiläisen työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus kuuluvat automaattisesti työsuhde-etuihin. Työaikojen hallintaan sekä tiedonkulkuun otamme alkuvuodesta käyttöön VISIOapin.

 

Kevääseen mennessä tulemme hiomaan brändiämme sekä avaamaan kaksi uutta aluetta Etelä-Suomeen. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme sekä työntekijöitä laajemmalla alueella sekä toteuttamaan missiotamme: Rakentaa parempaa Suomea yksi onnistunut rekrytointi kerrallaan.

 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.