29.03.2021

ONNEA PIRKANMAA JA KYMENLAAKSO!

Kuten alkuvuonna lupailimme, niin VISIO avaa kaksi uutta aluetta Etelä-Suomeen, nyt alueet voi julkistaa, ja ne ovat Pirkanmaa sekä Kymenlaakso. Onnea!

 

Huhtikuun alussa toimiston ovet aukeavat Tampereen Pirkankadulla Jeri Ojakankaan johdolla. Jeri on henkilöstöpalvelualalla jo oppinsa saanut ja haluaa kehittyä jatkuvasti, nyt siihen on mahdollisuus. Jerin vahvuudet ovat erityisesti rekrytointiprosessien hoitamisessa sekä asiakassuhteiden ylläpidossa ja kehittämisessä. Ongelmanratkaisukyky, inhimillisyys sekä halu tehdä asiat oikein ja kerralla maaliin näkyvät asiakastyytyväisyydessä, oli sitten kyseessä asiakas, taikka työntekijä. Jeri saa Tampereen toimistolle työparin toukokuun alussa, jonka kanssa on mahtavaa aloittaa Mansen valloitus tai ainakin osan siitä.

 

Samaan aikaan Tampereen kanssa aukeavat toimiston ovet myös Kouvolan keskustassa, Käsityöläiskadulla. Kymenlaakson toiminnasta vastaa Viljami Taimisto, tukenaan Kaakkois-Suomen aluejohtaja Klemi. ”Vili” on monessa sopassa keitetty positiivinen hahmo, jolla pysyy useammatkin langat käsissä, oli sitten kyseessä yrittäjän ongelmien ratkaisu taikka työntekijän unelmien täyttäminen. Vilin vahvuudet ovat kokonaisuuksien hahmottamisessa jota henkilöstöpalvelualalla tarvitaan, kokemus myös tilaajan näkövinkkelistä auttaa todella hyvin onnistumaan tulevissa haasteissa.

 

Tervetuloa visiolaisten kasvavaan ryhmään.

 

Tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä

 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.