VISIO

VISIO on kotimainen, vuonna 2020 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Toimihenkilöillä on usean
vuosikymmenen kokemus alalta ja haluamme tehdä asiat huolellisesti ja keskittyä yksinkertaisten
ja itsestäänselvien asioiden hoitamiseen huolellisemmin.

TOIMIALAMME

Palvelemme kaikille toimialoille asiakkaiden tarpeiden mukaan.Tällä hetkellä meillä on tekijöitä logistiikan, rakennuksen, eri teollisuuden, kiinteistöhuollon, siivouksen, hoivan ja toimisto-toimialan työsuhteissa.

Visio Henkilöstöratkaisut – ruvetaan hommiin!

Jos haluat muuttaa maailmaa, se pitää tehdä itse. Siksi perustimme VISIOn. Tähtäämme priimaan niin tekijöissämme kuin työmme jäljessä.

Tunnemme henkilöstöpalvelualan kuin työhaalarin taskut – niin haasteet kuin parhaat puoletkin. Omaamme kokemusta pöydän kummaltakin puolelta ja osaamme ajatella asioita yritysten sekä tekijöiden näkökulmasta.

Meillä on tasan kaksi tehtävää: hyvien tekijöiden löytäminen asiakasyrityksillemme ja tekijöistä huolehtiminen. Työmme teemme täydellä sydämellä samalla varmistaen, että niin tekijöillä kuin asiakkaillamme on hyvä olla ja hommat sujuvat niin kuin pitääkin.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on yritykselle joustava tapa optimoida resurssejaan, etenkin jos työvoiman tarve vaihtelee paljon tai toiminta on sesonkiluonteista. Taloudellisesti haastavina aikoina tulevaisuuden ennustaminen voi myös yksinkertaisesti olla niin vaikeaa, että pysyviin rekrytointeihin ei ole uskallusta.

Henkilöstövuokraus on hyvä ja kustannustehokas ratkaisu saada nopeasti työntekijöitä sinne, missä heitä tarvitaan. Asiakasyritys saa Vision kautta motivoituneen ja ammattitaitoisen työntekijän. Työntekijälle tarjoamme joustavuutta työjaksoihin ja turvallisen työsuhteen.

Suorarekrytointi

Kun yritys tarvitsee työntekijän vakituiseen työsuhteeseen, me autamme löytämään oikean henkilön. Visio-suorarekrytoinnin kautta etsimme yritykselle valmiin ammattilaisen tai haluttaessa tehtävään koulutettavan henkilön. Meillä on laaja rekisteri eri toimialojen osaajista ja kanavat uusien ihmisien löytämiseksi.

Suorarekrytoinnissa Visio vastaa työntekijän etsinnästä ja esihaastattelusta. Lopullisen päätöksen tekee aina rekrytoiva yritys, jonne työntekijä palkataan. Työsopimuksen tekeminen ja työantajavelvoitteista sopiminen jäävät palkkaavan yrityksen ja rekrytoivan henkilön väliseksi asiaksi.

Ulkoistuspalvelu

Jossain tapauksissa yritykselle voi olla edullisinta ulkoistaa tietty palvelukokonaisuus omaksi kokonaisuudeksi. Jos yrityksen johdon omat resurssit ovat tiukalla, henkilöstön osittainen ulkoistaminen vapauttaa johdon aikaa esimerkiksi hallinnosta tärkeämpiin tehtäviin. Visio tarjoaa tällaisessa tilanteessa apua ulkoistusratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ulkoistettu henkilökunta on Vision palkkalistoilla ja me huolehdimme työnantajavelvoitteista.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.