VISIO

VISIO on kotimainen, perustettu vuonna 2020 ja meillä palvelevat omistajat itse.

TOIMIALAMME

Tällä hetkellä toteutamme missiotamme neljällä alueella, pääpaino on rakennus-, teollisuus- ja logistiikka-aloilla.

Visio Henkilöstöratkaisut – rakkaudesta työntekoon

Olemme uuden ajan kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys ja teemme asiat kovemmin, sitoutuneemmin ja paremmin kuin muut.

Vaikka VISIO on yrityksenä nuori, sen perustajilla on pitkä kokemus henkilöstöpalvelualalta, pöydän molemmilta puolilta – osaamme ajatella asioita asiakkaidemme näkökulmasta. Niin yritysten kuin työntekijöidenkin. Tunnemme alan parhaat puolet, mutta myös sen haasteet.

Ja se on syy, miksi VISIO vuonna 2020 perustettiin: jos haluat muuttaa maailmaa, se on tehtävä itse.

Jo nyt tiedämme, että ratkaisumme perustaa uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys oli onnistunut: rekrytointi kerrallaan olemme erottuneet kilpailijoistamme. Samalla olemme kehittäneet toimintaamme entistä parempaan suuntaan.

Henkilöstöpalveluala on meille kutsumus.

Hyvin visioitu on puoliksi tehty

VISIOlla keskitymme oleelliseen!

VISIOlla keskitymme oikeisiin asioihin, eli löytämään asiakasyrityksillemme tyytyväisiä, motivoituneita työntekijöitä.
Vain tyytyväinen ja motivoitunut työntekijä takaa onnistumisen – niin työntekijän kuin työnantajankin kannalta.
Henkilöstöpalveluala on ensisijaisesti palvelemista. Ja me teemme sen täydellä sydämellä: meille on erityisen tärkeää, että työntekijämme kokevat tulevansa aidosti arvostetuksi, että heillä on hyvä olla töissä.

Uskomme palveluun. Työnantajien suuntaan haluamme olla joustava ja luotettava yhteistyökumppani. Sen vuoksi työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Vittuuntunut ihminen on kiukkuinen, eikä hän halua kuin maata sohvalla. Tyytyväinen haluaa rakentaa uutta.
Kunnioituksen saaminen on kovan työn takana ja sen pystyy romuttamaan hetkessä. Sen vuoksi olemme alusta asti toimineet työntekijöidemme parhaaksi. Teemme asioita pitkäjänteisesti, emme etsi vain aidan matalinta kohtaa omia etuja tavoitellen.
Meidän mielestämme tämä on itsestäänselvyys, mutta hämmästyttävää kyllä, se ei ole sitä kaikille.

Henkilöstöpalveluala on viime vuosina muuttunut, eivätkä kaikki alan toimijat ole pysyneet kehityksessä mukana. Itseriittoisuuteen ei ole silti aihetta, sillä maailma ei jurmahda paikoilleen. Meidän on kyettävä pysymään muutoksessa mukana, jokaisena päivänä.
Parasta kuitenkin on, että me emme osaa tehdä muuta – ja yksinkertaisen ihmisen on keskityttävä siihen, mitä hän parhaiten osaa.

Me teemme VISIOlla henkilöstövuokrausta rakkaudesta lajiin, myös niinä kuraisina aamuina.

Yksilölliset palvelut asiakasyrityksen ongelmanratkaisuun

Hyvään asiakaspalveluun kuuluu asiakkaan tarpeisiin keskittyminen. Jokainen asiakas on meillä erilainen, joustavat sekä yksilölliset palvelumme ovat helposti muokattavissa asiakkaamme näköiseksi. Palvelumme ovat rekrytointiprosessin järjestäminen asiakkaalle, henkilöstövuokraus sekä muut asiakkaan haluamat ratkaisut henkilökuntaan liittyen.

Rekrytointiprosessin järjestäminen

Voimme hoitaa rekrytoinnin kokonaan asiakasyrityksen puolesta. Käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi mitä tarvitaan, mihin tarvitaan, minkälainen henkilö halutaan töihin ja millä aikavälillä rekrytointiprosessi pitää suorittaa.

 

Taustaselvityksen jälkeen aloitamme rekrytointiprosessimme, johon sisältyy muun muassa yksilölliset työpaikkailmoitukset asiakkaan haluamalla tavalla, omien verkostojemme hyödyntäminen sekä työhaastatteluiden järjestäminen. Räätälöimme jokaisen prosessin erikseen sen mukaan mikä kulloinkin on paras tapa – emme käytä yhtä jokaiseen tapaukseen huonosti sopivaa mallia.

 

Asiakkaan tehtäväksi palveluitamme käytettäessä jää ainoastaan lopullisen palkattavan henkilön valinta. Koko rekrytointiprosessin aikana asiakas on täysin tietoinen siitä, mitä me teemme ja millaisia keinoja käytämme oikean henkilön löytämiseksi. Rekrytointiprosessimme on 100 % läpinäkyvä asiakkaallemme, joten meillä asiakkaamme eivät maksa turhasta. Rekrytointiprosessiamme käyttäessä asiakas maksaa erikseen hinnoitellun korvauksen vain ja ainoastaan onnistuneen rekrytoinnin jälkeen. Asiakas voi myös valita, haluaako hän maksaa yhdellä kertaa vai kuukausittain, erikseen sovitun aikataulun mukaisesti.

Henkilöstövuokraus

Mikäli asiakas ei halua palkata työntekijöitä itse, me tarjoamme parhaat mahdolliset työntekijät. Siinä missä osalla kilpailijoistamme tämä jää vain sanahelinäksi, me olemme tosissamme. Emme halua täyttää asiakasyrityksemme työtehtävää vain nopean kaupan toivossa, vaan haluamme onnistua kerralla ja tarjota asiakkaallemme onnistuneen asiakaspalvelukokonaisuuden. Kun emme myy väkisin sellaista mitä asiakkaamme ei tarvitse, uskomme että se takaa pitkän asiakassuhteen.

 

Henkilöstövuokrauspalvelumme alkaa kuten rekrytointiprosessi: keskitymme kuuntelemaan, mitä haluat. Kuuntelemalla ja ymmärtämällä pystymme reagoimaan nopeammin sekä tehokkaammin, ja juuri asiakkaan haluamalla tavalla. Välillä me emme pysty tarjoamaan oikeaa tekijää asiakkaan tarvitsemaan tehtävään, mutta me tiedostamme tämän. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että kauttamme ei työllisty työtehtävään soveltumaton työntekijä.

 

Me uskallamme nostaa käden pystyyn, kun oikeaa työntekijää ei löydy. Se ei tarkoita luovuttamista. Se on rehellisyyttä. Me emme lupaa mahdottomia, eikä asiakkaidemme käytössä ole äppiä tai muita vippaskonsteja: ainoa mitä voimme tarjota on arvojemme mukaista aitoa asiakaspalvelua.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!