VISIO

VISIO on kotimainen, vuonna 2020 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys.

TOIMIALAMME

Tekijämme toimivat esimerkiksi rakennus-, teollisuus- ja logistiikka-aloilla.

Visio Henkilöstöratkaisut – ruvetaan hommiin!

Jos haluat muuttaa maailmaa, se pitää tehdä itse. Siksi perustimme VISIOn. Tähtäämme priimaan niin tekijöissämme kuin työmme jäljessä.

Tunnemme henkilöstöpalvelualan kuin työhaalarin taskut – niin haasteet kuin parhaat puoletkin. Omaamme kokemusta pöydän kummaltakin puolelta ja osaamme ajatella asioita yritysten sekä tekijöiden näkökulmasta.

Meillä on tasan kaksi duunia: hyvien tekijöiden löytäminen asiakasyrityksillemme ja tekijöistä huolehtiminen. Työmme teemme täydellä sydämellä samalla varmistaen, että niin tekijöillä kuin asiakkaillamme on hyvä olla ja hommat sujuvat niin kuin pitääkin.

Yksilölliset palvelumme

Joustavat ja yksilölliset palvelumme ovat helposti muokattavissa asiakkaallemme sopiviksi – me keskitymme asiakkaamme tarpeisiin täysillä laittamatta yhtään mutkaa suoraksi. Palveluihimme kuuluu rekryprosessin järjestäminen asiakkaalle, henkilöstövuokraus sekä muut asiakkaan haluamat henkilökuntaan liittyvät ratkaisut. Kääritään hihat yhdessä!

Rekrytointiprosessi

Tarvittaessa hoidamme rekryprosessin kokonaan asiakkaamme puolesta. Ennen kuin ryhdymme hommiin, käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi mitä ja mihin tarvitaan ja minkälainen tekijä töihin halutaan. Lisäksi määritämme yhdessä aikataulun rekryprosessille.

Rekryprosessiimme sisältyy esimerkiksi yksilölliset työpaikkailmoitukset asiakkaan haluamalla tavalla, omien laajojen verkostojemme hyödyntäminen sekä työhaastatteluiden järjestäminen. Emme usko yhden muotin tapaan, vaan räätälöimme rekryprosessin tapauskohtaisesti – näin saavutetaan paras tulos.

Rekryprosessimme on täysin läpinäkyvä, ja asiakas tietää tasan mistä maksaa. Koska uskomme reiluun peliin, asiakas maksaa korvauksen vain onnistuneesta rekrytoinnista. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan lopullisen palkattavan henkilön valinta.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on paras vaihtoehto asiakkaalle, joka ei halua palkata tekijöitä itse. Tällöin me tarjoamme asiakkaalle parhaat mahdolliset tekijät. Koska tähtäämme kaikessa tekemisessä pitkiin asiakassuhteisiin, emme myy sikaa säkissä, vaan tarjoamme asiakkaallemme juuri sen mitä tarvitaan.

Henkilöstövuokrauspalvelumme toimii kuten rekryprosessimme: määritetään mitä ja mihin tarvitaan sekä millainen tekijä on hakusessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että kauttamme vuokrattu henkilöstö on työtehtävään soveltuvaa, aina.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.