Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 16.04.2024
Haku päättyy: 05.05.2024
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Etsimme huoltoasentajaa, jolta löytyy kokemusta huoltotöistä jo entuudestaan. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti läntisellä pääkaupunkiseudulla eli jos asut Espoossa tai länsi-Helsingissä, niin olisi erittäin hyvä asia.

Asiakkaalta saat huoltoauton työkaluineen käyttöön. Asemapaikka asiakkaalla sijiaitsee Matinykylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Eli jos olet töitä vailla tai haluat vaihtaa työpaikkaa, niin nyt tartu tilaisuuteen!

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Ajokortti, työturvallisuus- sekä tulityökortti
– Kokemusta huoltotöistä
– Asiakaspalvelutaitoa
– Halua tehdä töitä

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakinaistuvan työsuhteen
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan 
– Ammattitaidon mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ilmari Ainasoja / 044 313 2089

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.