Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 24.04.2024
Haku päättyy: 06.05.2024 23:59
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 5

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hei Sinä motivoitunut ja fyysisestä työstä nauttiva tekijätyyppi! Nyt olisi vähintään kesän ajaksi terminaalityötä tarjolla Hakkilassa, Itä-Vantaalla! 

Terminaalin sekalaiset työtehtävät vaativat vahvaa fyysistä kuntoa sekä runsaasti omatoimisuutta. Mikäli työnteko loppuu valvovan silmän välttäessä, ei tämä työ sovi sinulle. Pääasialliset työtehtävät on kontinpurku, sekä käsin tapahtuva pakettien lajittelu postinumeroiden mukaan. Kärryjen käsin tyhjentäminen vaatii jäntevyyttä ja vahvaa fyysistä kuntoa, sillä 10-20kg painoisia paketteja joutuu kurottelemaan toisinaan jopa 2,5 metrin korkeudesta sekä matalimmillaan jalkojen juuresta.

Vuoroja on tarjolla 1-5 vuoroa/vkossa, ja sopimus kirjoitetaan sinun ja VISIOn välille. Ilmoitathan jo hakemusta jättäessäsi millaista työviikkoa voisit tehdä, ja oletko mahdollisesti kiinnostunut jatkamaan työskentelyä myös kesän jälkeen. Sopimus on 0-tuntinen, mutta motivoituneella asenteella ja tekemisen meiningillä voit varmistaa itsellesi useamman vuoron viikkoon. Haemme ensisijaisesti tekijöitä, jotka pystyvät asiakkaan tarpeiden mukaan tekemään täyttä työviikkoa.

Työvuorot sijoittuvat maanantai-illan ja lauantaiaamun välille ja päivittäinen työaika on klo 18-02. 

Palkkaus määräytyy Huolinta-alan varastoterminaali- ja satamatyöntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan, pohjapalkka 16,09€/h. 

Hakijalta olisi hyvä löytyä:  

– Sujuva suomen kielen taito (käyttöjärjestelmien kielivalinnan vuoksi)

– Täysi-ikäisyys 

– Omatoimisuutta ja motivoitunut asenne työntekoon

– Vahva fyysinen kunto ja motivaatiota tehdä raskasta työtä 

– Oma auto (työvuoron päättyessä klo 02 yöllä, terminaalilta on melko huonot julkisen liikenteen kulkuyhteydet) 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Henna Kivakka / henna.kivakka(at)visiohr.fi

(Saamme päivittäin runsaasti yhteydenottoja, joten arvostaisimme, että mahdolliset työhön liittyvät kysymykset osoitettaisiin sähköpostitse yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.) 

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat! Mikäli juuri tämä paikka osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työtä, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.