Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 16.04.2024
Haku päättyy: 30.04.2024 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko kova duunari, joka hoitaa hommat, ja jolle milli merkitsee muutakin kuin vain pankkitilin saldoa.
Suoraa viivaa uuteen työhön? Kyllä!

Etsimme asiakkaallemme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Työtä tehdään ma-pe aamuvuorossa 40h/vko. 2-vuoroon olisi kuitenkin hyvä olla valmis tulevaisuutta ajatellen. Tulevaisuudessa olisi siis tarkoitus saada yksi vuoro lisää päivävuoron lisäksi.

Työssäsi tulet käyttämään CNC-konetta, jolla työstät asiakkaiden tilausten mukaisia kappaleita. Tilaukset ovat pääasiassa yksittäiskappaleita (1-2kpl per tilaus), joten nopeasta oppimiskyvystä on hyötyä. Koneet sekä ohjelmistot ovat nykyaikaisia ja niiden käyttöön opastetaan!

Voit olla joko alan ammattilainen tai vasta hieman kokemusta metallialalta omaava reipas työntekijä! Työhön perehdytetään ja opastetaan muutoinkin talon tavoille.

Työt alkavat heti, joten hae paikkaa jo tänään! Voit myös soittaa allekirjoittaneille.

Työssä pärjää kun löytyy:

– Metallialan koulutusta tai edes hieman työkokemusta alalta.
– Reipasta ja rehtiä asennetta sekä halua oppia!

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle, mutta myös:

– Vakkariduunin kasvavassa yrityksessä
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti tai soita allekirjoittaneelle.

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.