Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 16.02.2024
Haku päättyy: 15.03.2024 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Oletko kova duunari, joka hoitaa hommat, ja jolle milli merkitsee muutakin kuin vain pankkitilin saldoa.
Suoraa viivaa uuteen työhön? Kyllä!

Etsimme asiakkaallemme hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kangasalle. Työtä tehdään ma-pe aamuvuorossa, valmius 2-vuorotyöhön olisi kuitenkin hyvä olla.

Työssä hitsataan mustaa rautaa pääasiassa Migillä. Muusta hitsaustaidosta on tietysti etua. Työssä tehdään konepajateollisuuteen meneviä tuotteita. 

Tähän paikkaan etsitään jo kokemusta omaavaa kaveria. Työhön tietysti perehdytetään ja opastetaan muutoinkin talon tavoille, mutta hitsaustaitoa tulisi jo löytyä.

Työt alkavat heti, joten hae paikkaa jo tänään! Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia allekirjoittaneelle.

Työssä pärjää kun löytyy:

– Kokemusta hitsaustöistä
– Kuvienlukutaitoa

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle, mutta myös:

– Vakkariduunin
– Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan 
– Laadukkaat ja turvalliset työvaatteet

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos olet vielä vailla töitä ja kiinnostuit paikasta, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: https://www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.