Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 09.05.2021 21:00
Haku päättyy: 29.05.2021 21:00
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 10

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haemme osaavia, kovan asenteen omaavia ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä kirvesmiehiä Kotkaan

Työkohteina pääsääntöisesti uudiskohteita. Tarjolla monipuolisia työtehtäviä osaamisen mukaan.

Edellytämme hakijalta:

– työturvakorttia

– laajaa kokemusta vastaavasta työstä

– kuvienlukutaitoa

– sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme hakijalle:

– sopimuksen mukaisen palkan (vähintään tes)

– työterveyshuollon

– Vision tekijät vakuutettu myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella

– asianmukaiset työvaatteet

Työsuhde alkaa kesäkuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!