Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 27.01.2023
Haku päättyy: 09.02.2023 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 3

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Pysyykö jakoavain käsissäsi, tiedät miten kupariliitos tehdään ja ymmärrät LVI-kuvien päälle? Mikäli vastasit kaikkiin kyllä saatat olla etsimämme henkilö. 

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle ahkeria ja rehellisiä LVI-asentajia ammattitaitoiseen ja reiluun työyhteisöön. Suoriutuaksesi tehtävistä tarvitset jo aiemmin kerättyä kokemusta sekä ymmärrystä alasta. Töitä on tarjolla välittömästi ja oikeiden henkilöiden löydyttyä tehtävään on mahdollista sitoutua pidemmäksikin aikaa. Töitä tehdään pääsääntöisesti rakennustyömailla, uudis- ja saneerauspuolen työkohteissa. Välillä kohteet saattavat myös olla henkilöasiakkaiden kotona. 

Uskotko pärjääväsi tässä työssä ja koet olevasi oikea henkilö työhön, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Mikäli olet enemmän tekijä -tyyppiä ja hakulomakkeen täyttö tuntuu tuskalliselta voit myös soittaa allekirjoittaneelle ja tiedustella asiasta enemmän.

 

Hakijoilta odotamme:

Kokemusta LVI-asentajan töistä

Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta

Positiivista mieltä sekä huumorintajua

 

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä – olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta – jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta – että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä – olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä – ratkaisuja työuran haasteisiin

Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia:

Jeri Ojakangas p. 040 701 6087 tai jeri.ojakangas@visiohr.fi

 

 

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään 
sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit 
toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet 
työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/tyopaikat

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.