Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 11.10.2021 21:00
Haku päättyy: 28.10.2021 21:00
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Ilmari VISIOlta terve!

Nyt pärähti sellainen tarjous pöytään, että oksat pois ja heikompia hirvittää!!

Nimittäin haemme Helsingin keskustassa sijaitsevaan saneerauskohteeseen LVI-asentajia. Kohde on vanha virastotalo, mikä muutetaan hotelliksi. Mikäli työt sinulta sujuvat ja teet ne vielä hyvin, niin töitä on samalla työmaalla on tarjolla pitkälle ensi vuoteen.

Oletko tottunut ryömimään siellä likaisimmassa osassa työmaata, sekä asentamaan putket niin, että vesivahinkoa ei sinun jälkeen tapahdu?

Oletko sinä se uusi VISIOlainen, josta sataa kiitoksia työmaalta, hoidat hommasi niin hyvin, että lounaat maksaa joku toinen kuin sinä kiitoksena panoksestasi työmaalle? Oletko sinä se seuraavaa VISIOlainen, joka on itse ylpeästi osa meidän yhteisöä ja me saamma olla ylpeitä siitä, että juuri SINÄ olet meillä töissä?


Mikäli vastauksesi kaikkiin kysymyksiin on "kyllä", niin lukaiseppa tämä ilmoitus loppuun ja laita soittoa tulemaan meille päin!


Tässä tarjoamme seuraavanlaista pakettia tekijöille:

REILUA palkkausta
PITKÄÄ työmaata HYVIEN kulkuyhteyksien varrella
KUNNON työvaatteet sekä tarvittaessa OIKEAT työkalut
KATTAVAA työterveyshuoltoa
TURVAA työhön vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen kautta
– Henkilöstöpalvelualan MUKAVIMMAT yhteyshenkilöt

Vastavuoroisesti toivoisimme hakijoilta seuraavaa:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Voimassa olevat kortit
– Halua tehdä töitä

Mikäli tarjouksemme on sinusta REILU ja etsit uutta duunia, niin ei muuta ku soittoa tänne päin tulemaan!

Lisätietoja soittamalla tai viestillä saat,

Ilmari Ainasoja / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!