Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 02.08.2022
Haku päättyy: 23.08.2022 12:00
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Pysyykö teippirulla kädessä ja tiedät mitä on solumuovi? Tuntuuko että sinun on vaikea pysyä paikallaan ja koko ajan pakko tehdä jotain? Entä haluatko pitän työuran vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä? Mikäli vastasit kaikkiin kyllä, saatat olla etsimämme henkiö!

Haemme suoraan asiakasyrityksellemme Tampereelle sitoutuneita, ahkeria ja oma-aloitteisia pakkaajia ammattitaitoiseen ja palkitsevaan työyhteisöön. Suoriutuaksesi tästä tehtävästä ei sinun välttämättä tarvitse olla kokenut konkari, asenne on se mikä tässä työssä ratkaisee. Pakkaajan tehtävänä on pakata eri kokoisia ja muotoisia viimeisteltyjä tuotteita. Työ on 3-vuorotyötä, joten mahdollisuus siihen on oltava. Työ on vauhdikasta joten hyvä peruskunto on plussaa. 

Yrityksessä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin ja työntekijöiden ääntä kuunnellaan päätöksenteossa! Hyvästä työstä palkitaan sekä mahdolliset kehityskohteet käydään yhdessä rakentavasti läpi! Tuotannon pyöriessä ongelmitta on myös pizzaperjantaita luvassa. 

Uskotko pärjääväsi tässä työssä ja koet olevasi oikea henkilö työhön, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Mikäli olet enemmän tekijä -tyyppiä ja hakulomakkeen täyttö tuntuu tuskalliselta voit myös soittaa allekirjoittaneelle ja tiedustella asiasta enemmän.

Yhteydenotot: 

Jeri Ojakangas p. 040 701 6087 tai jeri.ojakangas@visiohr.fi

 

Hakijoilta odotamme:

Vähintään n. 175cm pituutta (Linjasto kulkee ylhäällä, joten siihen tulisi yltää ilman korokkeita)

Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta

Positiivista mieltä sekä huumorintajua

Työntekijälle tarjoamme:

Vakituisen työsuhteen kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä

Palkan lisäksi mm. virikeseteleitä.

Mukavan ja kannustavan työyhteisön

Yhteydenotot: 

Jeri Ojakangas p. 040 701 6087 tai jeri.ojakangas@visiohr.fi

VISIO – PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.