Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 12.05.2022
Haku päättyy: 31.05.2022
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

NYT OLISI TARJOLLA KYLMIIN JA PIMEISIIN TYÖPÄIVIIN RAKSALLA HELPOTUSTA! AI MITEN?

LUE TÄMÄ ILMOITUS JA PÄÄTTELE ITSE MITÄ TARKOITAMME!

Haemme nimittäin vakituiseen työsuhteeseen Järvenpäässä sijaitsevaan tuotantotilaan moduulien rakentamiseen rakennustyöntekijää. Työt tehdään ympärivuoden sisätiloissa nauttien tasalämmöstä ympärivuoden. Työkalut löytyvät työpisteen vierestä, varasto on viereinen halli, josta tilataan tuotteet työpisteelle ja työ tehdään pareittain.

Itse työ on varustella moduulit kuvien mukaan eli

– tehdä väliseinät
– maalata seinät
– laittaa iv-koneet ym. paikoilleen
– asentaa lattia – oli sitten laminaatti, matto tai parketti
+ muut työvaiheet

Mikäli olet tehnyt raksalla monipuolisesti töitä ja vaihtuvat sää- sekä työmaaolot on alkanut tympiä, niin nyt olisi tarjolla siistiä sisätyötä!

Palkkaus menee tekijän mukaan ja työsuhteessa noudatetaan rakennusalan tesiä.

Tuotantotilat sijaitsee sen verran hankalassa paikassa julkisilla kulkijoille, joten oma auto on käytännössä pakollinen ellei sitten asu lähellä kohdetta!

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

– Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
– Voimassa olevat kortit
– Halua tehdä töitä

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakinaistuvan työpaikan tai pitkän työmaan
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä joulu-tammikuussa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
ILMARI / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.