Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 22.11.2022
Haku päättyy: 18.12.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 2

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haluatko tehdä työtä tehdään ympäri vuoden sisätiloissa nauttien tasalämmöstä?

Haluatko, että työkalut löytyvät työpisteen vierestä?

Haluatko päättää työt klo 15.30 tietäen, että seuraavana aamuna pääset jatkaamaan siitä mihin jäit ja kukaan ei ole välissä käynyt esim. varastamassa työkaluja tai sotkemassa työpistettäsi?

Mikäli kysymykset herättivät lisäkysymyksiä, niin lue ilmoitus ihmeessä loppuun!

Järvenpäässä sijaitsee Adapteo Finland Oy:n tuotantotilat, jossa varustellaan uusia ja kierrosta tulleita moduuleita eli väliaikaisrakennusten palasia. Tähän tuotantotehtaaseen haemme rakennusalan ammattitekijöitä tekemään sisärakennustöitä eli muun muassa,

– väliseinäasennukset
– maalaukset
– lattia-asennukset

Mikäli olet tehnyt raksalla monipuolisesti töitä ja vaihtuvat sää- sekä työmaaolot ovat alkaneet tympiä, niin nyt olisi tarjolla siistiä sisätyötä!

Tuntipalkka työssä on 13 – 17 euroa ja se määräytyy työntekijän osaamisen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta, joten palkan päälle kertyy tutut lisät raksalta.

Tuotantotilat sijaitsee sen verran hankalassa paikassa julkisilla kulkijoille, joten oma auto on käytännössä pakollinen ellei sitten asu lähellä kohdetta!

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

– Vakinaistuvan työpaikan
– Työsuhteen jossa sinua arvostetaan – sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
– Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen
– Kattavan työterveyshuollon ensimmäisestä päivästä lähiten Mehiläisessä
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyö. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
ILMARI / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.