VISIO Henkilöstöratkaisut on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys. Me toimitamme tekijän sinne missä tekijää tarvitaan. Toimimme tällä hetkellä Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa.

Miksi VISIO?

1. TYÖSOPIMUS, emme kikkaile sopimusasioissa. Piste. Käytämme aina samaa työehtosopimusta kuin asiakkaamme käyttävät omien tekijöidensä suhteen. Meidän kauttamme voit tehdä keikkahommia, määräaikaisia hommia ja vakkarihommia. Asianmukaisesti sovittuna, totta kai.
2. PALKKA, ammattilaiset ansaitsevat ammattilaisen palkan. Piste. Palkkaa maksetaan sopimuksen mukaisesti, siihen vaikuttavat esimerkiksi osaaminen ja työtehtävän vaativuus. Palkka tipahtaa tilille kaksi kertaa kuukaudessa, ajallaan ja oikein laskettuna. Muun muassa näin varmistamme, että tekijät pysyvät meillä myös seuraavaan liksapäivään.
3. VARUSTEET, kukaan ei pärjää pelkällä huomioliivillä. Piste. Varustamme joka ikisen tekijämme vain hyväksytyillä ja työssä vaadittavilla varusteilla, oli kyse sitten vaatteista tai vekottimista.
4. TUKI JA TURVA, aina henkilökohtaista jeesiä. Piste. Oli kyse sitten työvarusteiden vaihdosta tai mistä tahansa muusta, voit luottaa siihen, että homma hoituu. Ketään ei ohjata soittamaan kasvottoman vaihteen kautta, vaan pääset aina ennestään tutun kaverin juttusille, kun tarvitset jeesiä.
5. PALKITSEMINEN, pistä itsesi likoon, se kannattaa. Piste. Palkan lisäksi tekijöitämme palkitaan hyvin tehdystä työstä.
6. VAPAA-AIKA, hyvin tehdyn duunin jälkeen kelpaa vaihtaa vapaalle. Piste. Jokainen VISIOlainen on tapaturmavakuutettu sekä oikeutettu terveydenhuoltoon myös työajan ulkopuolella. Tekijä kuuluu vakuutuksen ja työterveyden piiriin heti ensimmäisestä päivästäsi. Tämä ei ole alalla itsestäänselvyys, mutta meidän mielestämme on.

VISIOlaiset kertovat, miten asia oikeasti on

Jenni S.

"Visiolla hommat toimii. Oli kyseessä palkanmaksu tai vaatteiden/ tarvikkeiden toimitus, Asiat otetaan heti hoitaakseen. Esimiehet reiluja ja rentoja. Visiolla työntekijöistä pidetään hyvää huolta."

Niko A.

"Pidän Visiolla työskentelystä, koska palkka tulee aina ajallaan, pääsen omaa mielenkiintoani vastaavaan työhön johon voin itse myös paljon vaikuttaa. Työvaatteita saa helposti ja jos jokin asia askarruttaa, niin aina voi soittaa toimistolle jossa helposti lähestyttävät esimiehet."

Avoimet työpaikat

Sähkö- ja elektroniikka-ala
Sijainti: Vaasa
Haku päättyy: 17.12.2023 10:00
Sijainti: Kouvola
Haku päättyy: 28.04.2024
Sijainti: Kouvola
Haku päättyy: 28.04.2024
Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi
Haku päättyy: 16.04.2024 12:00

Tee pikahakemus

Ota yhteyttä!

Jeri Ojakangas

Pirkanmaa

040 701 6087

Ilmari Ainasoja

Uusimaa

044 313 2089

Sami Klemi

Kaakkois-Suomi

040 821 8840

Jari Marttila

Kotka

050 311 2338

Meidän tehtävämme on etsiä töitä tekijöille

Uusia haasteita työuralle, alanvaihto tai muuttunut elämäntilanne? Olipa tilanteesi mikä tahansa, meiltä löydät duunia.

Käsittelemme jokaisen meille tulleen hakemuksen tarkasti ja luottamuksella. Lupaamme tehdä kaikkemme, jotta tekijä löytäisi töitä.

Työsuhteet ovat leipälajimme ja ensisijaisesti pyrimme järjestämään tekijöillemme pitkiä työsuhteita. VISIOlla pitkä työsuhde tarkoittaa kolmea vaihtoehtoa:

– Tekijä työllistyy samaan asiakasyritykseen pitkäksi ajaksi

– Asiakasyritys vaihtuu mutta työsuhde jatkuu VISIOn kanssa
– Tekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseen kauttamme

Meidän tehtävämme on osua naulaan ja kohdata sekä tekijän että asiakasyrityksen tarpeet.

Aloita siis työnhaku tsekkaamalla työt, jotka ovat tällä hetkellä vailla tekijää, eli sinua.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.